Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP ProCurve 2524 Switch

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
ProCurve 2524 Switch
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
J4813A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184524776 show
Adatlap minőség: létrehozva HP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 77022
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84669 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82728 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:10
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Lifetimefor as long as you own the product, with next-business-day advance replacement (available in most countries)
Hosszű termékleírás HP ProCurve 2524 Switch :
A rövid szerkesztői leírása a HP ProCurve 2524 Switch

ProCurve 2524 Switch
Több>>>
HP ProCurve 2524 Switch:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

The HP ProCurve Switch 2500 Series consists of Layer 2 managed 12- and 24-port switches. The switches include two Gigabit transceiver slots for copper or fiber connectivity, including 100Base-FX. The 2512 and 2534 switches have a proven track record of reliability and feature an industry-leading warranty and next-day advance replacement.

Performance

• 9.6 Gbps switch fabric integrated on-chip: high-performance switch design with a non-blocking architecture


Resiliency and high availability

• IEEE 802.3ad Link Aggregation Control Protocol (LACP) and ProCurve trunking : support a single trunk with up to 4 links (ports)


Layer 2 switching

• VLAN support and tagging: support up to 30 port-based VLANs and dynamic configuration of 802.1Q VLAN tagging, providing security between workgroups


Security

• Port security: allows access only to specified MAC addresses, which can be learned or specified by the administrator


Convergence

• IP multicast snooping and data-driven IGMP: automatically prevents flooding of IP multicast traffic


Quality of Service (QoS)

• IEEE 802.1p prioritization: delivers data to devices based on the priority and type of traffic.


Manageability

• RMON and XRMON: provide advanced monitoring and reporting capabilities for statistics, history, alarms, and events

Rövid összefoglaló leírás HP ProCurve 2524 Switch:
A rövid összefoglalója a HP ProCurve 2524 Switch adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP ProCurve 2524 Switch

Hosszú összefoglaló leírás HP ProCurve 2524 Switch:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP ProCurve 2524 Switch

Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2011-09-26 17:16:53
Testseek has collected 1 expert review for HP ProCurve 2524 Switch but no overall score was given. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
0%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
devhardware.com
Updated:
2011-09-26 17:16:52
For years the HP ProCurve series has done an awesome job of meeting the demands of mid-range enterprises by delivering high performance and cost-effective products. Their networking devices and solutions are widely known and appreciated for the promise...
Alsó sor Now that were slowly arriving at the end of this review, its time to set straight the benefits and possible drawbacks of this product, and give it a rating considering its level of performance, set of features (or lack thereof), and reliability.But b...
0%
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Customer service details
X