Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Hewlett Packard Enterprise
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
20GB
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4435A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698600603
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHewlett Packard Enterprise: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 136391
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94222 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92080 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 aug 2020 23:17:49
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Hosszű termékleírás Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm :
A rövid szerkesztői leírása a Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm

Travan 20 GB adatkazetta
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm:
A rövid összefoglalója a Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Hewlett Packard Enterprise 20GB, Szalagkazetta, 10000 lefutás, Fekete, 20 - 80%, -5 - 45 °C, 8 mm

Hosszú összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise 20GB Szalagkazetta 8 mm:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Hewlett Packard Enterprise 20GB. Szalagtípus: Szalagkazetta, Szalag tartóssága: 10000 lefutás, Termék színe: Fekete. Szalagméret: 8 mm, Szalagvastagság: 7,9 µm, Tömeg: 200 g. Szalagszélesség: 8 mm, Teljes tárolókapacitás: 20 GB, Archivális tárolási élettartam: 10 év(ek)

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)