Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Hewlett Packard Enterprise
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4429A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4429A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698206720
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHewlett Packard Enterprise: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 88452
Ez a statiszika az alábbin alapul: 95265 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 93073 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 Aug 2020 23:17:34
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: 4X - 5 év
Hosszű termékleírás Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm :
A rövid szerkesztői leírása a Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm

HP Travan 5 GB Data Cartridge
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm:
A rövid összefoglalója a Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Hewlett Packard Enterprise C4429A, Szalagkazetta, Fekete, 5 - 40 °C, 20 - 80%, 8 mm, 7,9 µm

Hosszú összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise C4429A üres mágnesszalag Szalagkazetta 8 mm:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Hewlett Packard Enterprise C4429A. Szalagtípus: Szalagkazetta, Termék színe: Fekete. Szalagméret: 8 mm, Szalagvastagság: 7,9 µm, Csomagolás tömege: 200 g. Raklaponkénti mennyiség: 2000 dB, Méret (sz x mé x ma): 575 x 366 x 283,5 mm, Szalagszélesség: 8 mm

Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)