Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385 szerver AMD Opteron 2 GHz 2 GB DDR-SDRAM Asztali

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Hewlett Packard Enterprise
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
ProLiant server DL385
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
470063-912 show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
Kategória Szerverek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHewlett Packard Enterprise: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 19176
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90262 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88243 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:02
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385 szerver AMD Opteron 2 GHz 2 GB DDR-SDRAM Asztali:
A rövid összefoglalója a Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385 szerver AMD Opteron 2 GHz 2 GB DDR-SDRAM Asztali adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385, 2 GHz, 2 GB, DDR-SDRAM, SCSI, Asztali

Hosszú összefoglaló leírás Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385 szerver AMD Opteron 2 GHz 2 GB DDR-SDRAM Asztali:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Hewlett Packard Enterprise ProLiant server DL385. Processszorcsalád: AMD Opteron, A processzor frekvenciája: 2 GHz. Belső memória: 2 GB, Belső memória típusa: DDR-SDRAM. Merevlemez csatolófelület: SCSI. Gépház típusa: Asztali

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details