Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD billentyűzet USB + PS/2

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Fujitsu
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
RUSSIAN KEYBOARD
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S26381-K340-V115
Kategória Billentyűzetek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaFujitsu: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 18972
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93453 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91333 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 19 jún 2018 23:32:01
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD billentyűzet USB + PS/2:
A rövid összefoglalója a Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD billentyűzet USB + PS/2 adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD, Vezetékes, USB + PS/2

Hosszú összefoglaló leírás Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD billentyűzet USB + PS/2:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Fujitsu RUSSIAN KEYBOARD. Kapcsolódási technológia: Vezetékes, Csatlakozófelület: USB + PS/2, Billentyűzet billentyűinek száma: 105. Kábelhosszúság: 2 M

X