Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB kártyaolvasó

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Fujitsu
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
SMART CARD READER INTERN.USB
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S26361-F1260-L501
Kategória Kártyaolvasók
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaFujitsu: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6673
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93413 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91294 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB kártyaolvasó:
A rövid összefoglalója a Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB kártyaolvasó adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, 100 g, 72 x 102 x 11 mm

Hosszú összefoglaló leírás Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB kártyaolvasó:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Fujitsu SMART CARD READER INTERN.USB. Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP. Tömeg: 100 g. Méret (sz x mé x ma): 72 x 102 x 11 mm

Teljesítmény
Kompatibilis operációs rendszerek
List of desktop operating systems tested as compatible with this product.
Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
100 g
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
72 x 102 x 11 mm
X