Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Fujitsu
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
FSP:GS5SP4STBELPA1
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaFujitsu: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4725
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93383 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91290 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:49:21
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150:
A rövid összefoglalója a Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150 adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150, 5 év(ek), Helyszíni, 9x5

Hosszú összefoglaló leírás Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Fujitsu ServicePack 5Yr Onsite9x5x4 f PR TX150. Évek száma: 5 év(ek), Ügyfélszolgálat (órák x napok): 9x5, Típus: Helyszíni

Jellemzők
Évek száma
Period of time over which the product may be used.
5 év(ek)
Típus
Characteristics of the device.
Helyszíni
Jellemzők
Ügyfélszolgálat (órák x napok)
9x5
Szolgáltatási szint
Extended service agreement
X