Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Fujitsu
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
FSP:GD3S20000BES04
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaFujitsu: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5395
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 jún 2018 13:48:46
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response:
A rövid összefoglalója a Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response, 3 év(ek)

Hosszú összefoglaló leírás Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Fujitsu FSC Service Pack - VXA-2 Packetloader, FibreCAT TX10 VX3, FibreCAT TXV VX3 - 3 years On-site Service, Next Business Day Response. Évek száma: 3 év(ek)

Jellemzők
Évek száma
Period of time over which the product may be used.
3 év(ek)
Földrajzi lefedettség
The number of areas covered.
Belgium
Szolgáltatási szint
Extended service agreement
Jellemzők
Általános szerződési feltételek
Onsite, NBD response
Beleértve
Hardware
X