Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Epson A4 Colour Laser Paper nyomtatópapír

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Epson
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
A4 Colour Laser Paper
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S041215
Kategória Nyomtatópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaEpson: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6501
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93612 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91509 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Epson A4 Colour Laser Paper nyomtatópapír:
A rövid összefoglalója a Epson A4 Colour Laser Paper nyomtatópapír adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Epson A4 Colour Laser Paper, 374 x 230 x 315 mm, 13,2 kg, 2500 lapok, A4

Hosszú összefoglaló leírás Epson A4 Colour Laser Paper nyomtatópapír:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Epson A4 Colour Laser Paper. Méret (sz x mé x ma): 374 x 230 x 315 mm, Tömeg: 13,2 kg, Médiumlapok csomagonként: 2500 lapok

További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
374 x 230 x 315 mm
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
13,2 kg
További jellemzők
Médiumlapok csomagonként
Number of media (paper or film) sheets in package.
2500 lapok
Papír méretei
A4
X