Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Epson A4 Photo Paper fotópapír

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Epson
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
A4 Photo Paper
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S041140
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaEpson: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9979
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 26 jan 2018 09:28:16
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Epson A4 Photo Paper fotópapír:
A rövid összefoglalója a Epson A4 Photo Paper fotópapír adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Epson A4 Photo Paper, 194 g/m², 353 x 239 x 5 mm, 370 g, 20 lapok, A4

Hosszú összefoglaló leírás Epson A4 Photo Paper fotópapír:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Epson A4 Photo Paper. Adathordozó súlya: 194 g/m². Méret (sz x mé x ma): 353 x 239 x 5 mm, Tömeg: 370 g, Médiumlapok csomagonként: 20 lapok

Jellemzők
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
194 g/m²
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
353 x 239 x 5 mm
További jellemzők
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
370 g
Médiumlapok csomagonként
Number of media (paper or film) sheets in package.
20 lapok
Papír méretei
A4
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X