Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+ nyomtatószalag

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Epson
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S015077
Kategória Nyomtatószalagok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaEpson: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6750
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93527 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91428 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:49:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+ nyomtatószalag:
A rövid összefoglalója a Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+ nyomtatószalag adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+, Pontmátrix, 24-pin, 200 g, 323 x 86 x 44 mm

Hosszú összefoglaló leírás Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+ nyomtatószalag:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Epson Colour Fabric Ribbon for LQ-300/LQ-300+. Nyomtatási technika: Pontmátrix, Nyomtatófej: 24-pin. Tömeg: 200 g. Méret (sz x mé x ma): 323 x 86 x 44 mm

Teljesítmény
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
Pontmátrix
Nyomtatófej
Component of a printer that applies the mark or image to the paper.
24-pin
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
200 g
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
323 x 86 x 44 mm
X