Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Enlight EN-7247 Midi Tower Fekete, Ezüst

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Enlight
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
EN-7247
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
7247DIZ
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaEnlight: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5235
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93383 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91290 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 21 Apr 2020 11:28:07
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Enlight EN-7247 Midi Tower Fekete, Ezüst:
A rövid összefoglalója a Enlight EN-7247 Midi Tower Fekete, Ezüst adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Enlight EN-7247, Midi Tower, PC, Fekete, Ezüst, ATX, 190 mm, 480 mm

Hosszú összefoglaló leírás Enlight EN-7247 Midi Tower Fekete, Ezüst:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Enlight EN-7247. Külső megjelenés: Midi Tower, Típus: PC, Termék színe: Fekete, Ezüst. Szélesség: 190 mm, Mélység: 480 mm, Magasság: 425 mm. Tápegység típusa: PS/2, Meghajtórekeszek: 4 x 5-1/4" 2 x 3-1/2", 1 x 3- 1/2"(hidden)

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.