Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR)

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
EMC
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
JF10A0075
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva EMC: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6728
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85886 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83930 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 06:29:19
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR):
A rövid összefoglalója a EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR) adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR), 1 licenc(ek), Doboz, 5000 MB, Intel Pentium 1.5 GHz, 512 MB, PC

Hosszú összefoglaló leírás EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR):
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

EMC Retrospect 7.5 Disk-to-Disk Edition (FR). Licenszek száma: 1 licenc(ek), Szoftvertípus: Doboz. Minimális szabad tárhely: 5000 MB, Minimális processzor-teljesítmény: Intel Pentium 1.5 GHz, Minimális RAM memória: 512 MB. Platform: PC, Támogatott adathordozók: CD. Kompatibilis operációs rendszerek: Windows NT 4.0 Workstation / Server SP6; Windows 2000 Professional, Server, Advanced Server SP2;.... Nyelv verzió: Francia

Licenc
Licenszek száma *
1 licenc(ek)
Szoftvertípus
Doboz
Rendszerigény
Minimális szabad tárhely
5000 MB
Minimális processzor-teljesítmény
Intel Pentium 1.5 GHz
Minimális RAM memória
512 MB
Platform
Platform
PC
Támogatott adathordozók
CD
Szoftver
Macintosh rendszerrel kompatibilis
No
Kompatibilis operációs rendszerek
Windows NT 4.0 Workstation / Server SP6; Windows 2000 Professional, Server, Advanced Server SP2; Windows Server 2003 Standard, Enterprise editions (32-bit & x64); Windows Server 2003 R2, Windows Small Business Server 4.5, 2000, 2003; Windows Storage Server 2003; Windows XP (32-bit & x64) Windows Vista
Nyelv
Nyelv verzió *
Francia
Customer service details