Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Da-Lite Picture King 72" x 96" vetítővászon

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Da-Lite
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Picture King 72" x 96"
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
40146
Kategória Vetítővásznak
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Da-Lite: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4383
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85999 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 84024 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 22 ápr 2019 20:44:24
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Da-Lite Picture King 72" x 96" vetítővászon:
A rövid összefoglalója a Da-Lite Picture King 72" x 96" vetítővászon adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Da-Lite Picture King 72" x 96", 183 cm, 2,44 M

Hosszú összefoglaló leírás Da-Lite Picture King 72" x 96" vetítővászon:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Da-Lite Picture King 72" x 96". A nézhető képernyő szélessége (szélesség): 183 cm, A nézhető képernyő magassága (magasság): 2,44 M, Formátum: Négyszögletes

Teljesítmény
A nézhető képernyő magassága (magasság) *
2,44 M
A nézhető képernyő szélessége (szélesség) *
183 cm
Teljesítmény
Formátum
Négyszögletes
Tömeg és méretek
Magasság
3250 mm
Méret (sz x mé x ma)
190 x 2670 x 100 mm
Tömeg
18,6 kg
Customer service details