Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Crumpler The Daily L Fekete

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Crumpler
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
The Daily L
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
DA490-002
Kategória Kameratáskák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Crumpler: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Katalógusban ekkortól: 26 nov 2006
Az Icecat észrevette, hogy ez a termék a csatorna partner árlistájába került
Termék megtekintések: 4534
Ez a statiszika az alábbin alapul: 82321 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta 26-11-06 Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 80435 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 26 jan 2018 07:36:51
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Crumpler The Daily L Fekete:
A rövid összefoglalója a Crumpler The Daily L Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Crumpler The Daily L, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás Crumpler The Daily L Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Crumpler The Daily L. Termék színe: Fekete

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2011-07-31 01:18:29
Testseek has collected 1 expert review for Crumpler The Daily L Black and the rating is 91 of 100. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
91%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
whatdigitalcamera.com
Updated:
2011-07-31 01:18:27
Crumpler has an intriguing approach to the luggage market: appear as wacky and original as possible while maintaining that their products will ‘make you sexy’. And while this marketing approach can cause confusion as to the role of the product...
Jó Removable padding, comfortable in carriage...
Rossz Not much...
Alsó sor Available in six sizes and four different colours, Crumpler’s The Daily impresses with easy access, a spacious and protective inner padded shell and comfortable usage.
91%
Customer service details