Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Cisco
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Unified Wireless IP Phone 7920 Phone
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
CP-7920-EC-CH1-K9
Kategória Telefonok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaCisco: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9648
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90262 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88243 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:02
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone:
A rövid összefoglalója a Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone, 128 x 80 pixelek, 0 - 45 °C, -30 - 60 °C, 10 - 95%, 136,1 g, G.711a

Hosszú összefoglaló leírás Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Cisco Unified Wireless IP Phone 7920 Phone. Képernyőfelbontás: 128 x 80 pixelek. Tömeg: 136,1 g. Hangkodekek: G.711a, VoIP-protokollok: Cisco Unified CallManager Versions 5.0, 4.2, 4.1, 4.0, 3.3, & Cisco Unified CallManager Express..., Méret (sz x mé x ma): 53,3 x 25,4 x 132,1 mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details