Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Canon I850 Inkjet Printhead nyomtatófej

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Canon
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
I850 Inkjet Printhead
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
QY6-0042-000
Kategória Nyomtatófejek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaCanon: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 24592
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93383 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91290 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:16
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Canon I850 Inkjet Printhead nyomtatófej:
A rövid összefoglalója a Canon I850 Inkjet Printhead nyomtatófej adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Canon I850 Inkjet Printhead, 418 x 274 x 159 mm

Hosszú összefoglaló leírás Canon I850 Inkjet Printhead nyomtatófej:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Canon I850 Inkjet Printhead. Méret (sz x mé x ma): 418 x 274 x 159 mm

További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
418 x 274 x 159 mm