Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES Eredeti

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Canon
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
BCI-3E
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaCanon: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 20098
Ez a statiszika az alábbin alapul: 88752 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 86751 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:27:53
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES Eredeti:
A rövid összefoglalója a Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES Eredeti adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES, Eredeti, Pigment alapú tinta, Tintasugaras nyomtató, 10 - 80%, 5 - 35 °C, 310 lap per hónap

Hosszú összefoglaló leírás Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES Eredeti:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Canon INK TANK BLACK FOR BJC6000 SERIES. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási technika: Tintasugaras nyomtató. Szolgálati ciklus (maximum): 310 lap per hónap

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Gyűjtőcsomagolás *
No
Nyomtatási technika
Tintasugaras nyomtató
Szín
No
Üzemi körülmények
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
10 - 80%
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
5 - 35 °C
További jellemzők
Szolgálati ciklus (maximum)
310 lap per hónap
Customer service details