Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Belkin
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
F8E464EA
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Belkin: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 24401
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85104 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83150 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 febr 2019 10:15:39
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector:
A rövid összefoglalója a Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector, Elem, Fehér, Lúgos

Hosszú összefoglaló leírás Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector. Termék típusa: Elem, Termék színe: Fehér. Akkumulátor-technológia: Lúgos

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2016-11-14 19:48:40
Testseek has collected 2 expert reviews for Belkin Backup Battery Pack for iPod w/ Dock Connector but no overall score was given. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
0%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
ilounge.com
Updated:
2016-11-14 19:48:40
The Belkin Backup Battery Pack for third-generation Apple iPods, those with the dock connector, addresses a limitation intrinsic to all consumer electronics that employ an internal, proprietary rechargeable battery: When you travel beyond the world of...
0%
Customer service details