Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router vezetéknélküli router

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Belkin
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Wireless G+ MIMO Modem Router
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
F5D9630SV4A
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Belkin: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Katalógusban ekkortól: 26 nov 2006
Az Icecat észrevette, hogy ez a termék a csatorna partner árlistájába került
Termék megtekintések: 11576
Ez a statiszika az alábbin alapul: 82321 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta 26-11-06 Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 80435 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 ápr 2017 14:51:50
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router vezetéknélküli router:
A rövid összefoglalója a Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router vezetéknélküli router adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router, BPSK,CCK,DBPSK,DQPSK,DSSS,OFDM,QPSK, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, Ethernet, Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, HTTP, TCP/IP, PPPoE, PPPoA

Hosszú összefoglaló leírás Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router vezetéknélküli router:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Belkin Wireless G+ MIMO Modem Router. Moduláció: BPSK,CCK,DBPSK,DQPSK,DSSS,OFDM,QPSK. Hálózati szabvány: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, Kapcsolási protokollok: Ethernet, Adatátviteli protokollok: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Támogatott hálózati protokollok: TCP/IP, PPPoE, PPPoA. Biztonsági algoritmusok: TKIP,WEP,WPA, Tűzfalas védelem: Stateful Packet Inspection (SPI), DoS Prevention, MAC Address Filtering, NAT, VPN támogatás: IPSec Pass-Thru, PPTP Pass-Thru, L2TP Pass-Thru. LED-kijelzők: Biztosított áramellátás, Státusz, WAN

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Belkin

Belkin Wireless G+ MIMO Router vezetéknélküli router
(kép megjelenítése)
F5D9230DF4 Wireless G+ MIMO Router 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Belkin

Belkin Wireless G+ MIMO Router vezetéknélküli router Fekete, Ezüst
(kép megjelenítése)
B5DEA045 Wireless G+ MIMO Router 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details