Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Belkin ExpandView video switch KVM kapcsoló Fekete

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Belkin
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
ExpandView video switch
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
F1DV108AEA
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0722868587126
Kategória KVM kapcsolók
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaBelkin: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 47443
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90193 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88132 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:07
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Belkin ExpandView video switch KVM kapcsoló Fekete:
A rövid összefoglalója a Belkin ExpandView video switch KVM kapcsoló Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Belkin ExpandView video switch, 1600 x 1200 pixelek, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás Belkin ExpandView video switch KVM kapcsoló Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Belkin ExpandView video switch. Videó csatlakozó típusa: VGA. Maximális felbontás: 1600 x 1200 pixelek. Termék színe: Fekete. Tömeg: 561 g. Kapcsolódási technológia: Vezetékes, Tápegység típusa: 12V DC, 2 A, Méret (sz x mé x ma): 174 x 95 x 42 mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Belkin

Belkin 8-port ExpandView Cat5 line splitter KVM kapcsoló Fekete
(kép megjelenítése)
F1DV008AEA 8-port ExpandView Cat5 line splitter 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Belkin

Belkin OmniView Remote IP Manager KVM kapcsoló Szürke
(kép megjelenítése)
F1DE101H OmniView Remote IP Manager 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Ország Disztribútorok
Czech Republic 1 distributor(s)
Customer service details