Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French)

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Axis
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Camera Station Base Pack 10-base license (French)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
0202-120
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0667026008900
Kategória Videó szoftver
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAxis: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 21963
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93555 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91454 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 15 febr 2019 13:38:37
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French):
A rövid összefoglalója a Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French) adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French), 10 licenc(ek), Francia, Intel P4 2 GHz, 1024 MB, Windows Vista Business, XP Professional, 2008 Server, 2003 Server, Windows Media Player 11

Hosszú összefoglaló leírás Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French):
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Axis Camera Station Base Pack 10-base license (French). Licenszek száma: 10 licenc(ek), Nyelv verzió: Francia. Minimális processzor-teljesítmény: Intel P4 2 GHz, Minimális RAM memória: 1024 MB, Kompatibilis operációs rendszerek: Windows Vista Business, XP Professional, 2008 Server, 2003 Server. Exportálandó fájlformátumok: AVI, ASF

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Axis

Axis Camera Station Base Pack 10-base license (Italian)
(kép megjelenítése)
0202-140 Camera Station Base Pack 10-base license (Italian) 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Axis

Axis Camera Station Base Pack DE
(kép megjelenítése)
0202-110 Camera Station Base Pack DE 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Ország Disztribútorok
United Kingdom 3 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)