Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et
X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
AVM
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
KEN! englisch
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
20001509
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAVM: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 8636
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94177 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92030 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:41
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás AVM KEN! englisch:
A rövid összefoglalója a AVM KEN! englisch adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

AVM KEN! englisch, 170 MB, 32 MB, Intel Pentium, PC, CD-ROM

Hosszú összefoglaló leírás AVM KEN! englisch:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

AVM KEN! englisch. Minimális szabad tárhely: 170 MB, Minimális RAM memória: 32 MB, Minimális processzor-teljesítmény: Intel Pentium. Támogatott adathordozók: CD-ROM

Rendszerigény
Minimális szabad tárhely
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
170 MB
Minimális RAM memória
The lowest RAM (memory) required to run a computer program or operating system.
32 MB
Rendszerigény
Minimális processzor-teljesítmény
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities.
PC
Jellemzők
Támogatott adathordozók
The types of media which can be used with this product.
CD-ROM