Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Apple Mac Pro MacPro FR NL Intel® Xeon® 1 GB DDR2-SDRAM Tower Munkaállomás

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Apple
Termék család:
A termékcsalád egy fémjelzett márka, mely több terméket foglal magába, és amint belül több alkategória választható. A termék család szerepel a termék nevében.
Mac Pro
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
MacPro FR NL
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
MA356FN/A
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaApple: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6231
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 14 máj 2020 16:33:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Apple Mac Pro MacPro FR NL Intel® Xeon® 1 GB DDR2-SDRAM Tower Munkaállomás:
A rövid összefoglalója a Apple Mac Pro MacPro FR NL Intel® Xeon® 1 GB DDR2-SDRAM Tower Munkaállomás adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Apple Mac Pro MacPro FR NL, 2,66 GHz, Intel® Xeon®, 1 GB, DDR2-SDRAM

Hosszú összefoglaló leírás Apple Mac Pro MacPro FR NL Intel® Xeon® 1 GB DDR2-SDRAM Tower Munkaállomás:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Apple Mac Pro MacPro FR NL. A processzor frekvenciája: 2,66 GHz, Processszorcsalád: Intel® Xeon®. Belső memória: 1 GB, Belső memória típusa: DDR2-SDRAM. Gépház típusa: Tower. Termék típusa: Munkaállomás. Tömeg: 19,2 kg

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Apple

Apple Mac Pro MacPro Intel® Xeon® 1 GB DDR2-SDRAM Tower Munkaállomás
(kép megjelenítése)
MA356SM/A MacPro 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)