Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

APC AR8114BLK rack tartozék

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
APC
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
AR8114BLK
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
AR8114BLK
Kategória Rack tartozékok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAPC: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 16037
Ez a statiszika az alábbin alapul: 96241 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94057 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 02 May 2019 10:27:03
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás APC AR8114BLK rack tartozék:
A rövid összefoglalója a APC AR8114BLK rack tartozék adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

APC AR8114BLK, Fekete, 76 mm, 6 mm, 1753 mm, 6,36 kg, 2 dB

Hosszú összefoglaló leírás APC AR8114BLK rack tartozék:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

APC AR8114BLK. Termék színe: Fekete. Szélesség: 76 mm, Mélység: 6 mm, Magasság: 1753 mm. Mennyiség csomagonként: 2 dB, Csomagolás szélessége: 94 mm, Csomagolás mélysége: 81 mm

Jellemzők
Termék színe *
Fekete
Tömeg és méretek
Szélesség
76 mm
Mélység
6 mm
Magasság
1753 mm
Tömeg
6,36 kg
Csomagolási adatok
Mennyiség csomagonként
2 dB
Csomagolás szélessége
94 mm
Csomagolás mélysége
81 mm
Csomagolás magassága
1770 mm
Csomagolás tömege
1,36 kg
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)