Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0 Alacsony profilu (Slimline) Fekete, Ezüst

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Antec
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
MINUET 300-EC
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAntec: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 8934
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90237 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88219 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:08
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0 Alacsony profilu (Slimline) Fekete, Ezüst:
A rövid összefoglalója a Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0 Alacsony profilu (Slimline) Fekete, Ezüst adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0, Alacsony profilu (Slimline), PC, Fekete, Ezüst, 300 W, 319 mm, 439 mm

Hosszú összefoglaló leírás Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0 Alacsony profilu (Slimline) Fekete, Ezüst:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Antec Minuet 300-EC MT 300W ATX2.0. Külső megjelenés: Alacsony profilu (Slimline), Típus: PC, Termék színe: Fekete, Ezüst. Tápegység: 300 W. Szélesség: 319 mm, Mélység: 439 mm, Magasság: 94 mm. Tápegység típusa: ATX 12V, Kábelezési technológia: Vezetékes, Ventilátor(ok): 1x80mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Antec

Antec MINUET 300 -EC Alacsony profilu (Slimline) Fekete, Ezüst 300 W
(kép megjelenítése)
MINUET 300 EC MINUET 300 -EC 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details