Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT fejhallgató és headset Rózsaszín

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Alcatel
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
NHSTH4C2ALC-PNKWHT
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
NHSTH4C2ALC-PNKWHT
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAlcatel: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4235
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 Nov 2019 15:23:28
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT fejhallgató és headset Rózsaszín:
A rövid összefoglalója a Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT fejhallgató és headset Rózsaszín adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT, Headset, Rózsaszín, Egyhangcsatornás, Vezeték nélküli, 2.0+EDR, 10 M

Hosszú összefoglaló leírás Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT fejhallgató és headset Rózsaszín:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Alcatel NHSTH4C2ALC-PNKWHT. Termék típusa: Headset, Termék színe: Rózsaszín, Fejhallgató típusa: Egyhangcsatornás. Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli, Bluetooth verzió: 2.0+EDR, Vezetéknélküli router tartománya: 10 M. Beszélgetési idő: 8 ó, Készenléti idő: 120 ó. Mélység: 57 mm, Magasság: 18 mm, Tömeg: 15 g. Kompatibilitás: Telephone

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.