Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

AKG Wireless headphones Merlin 232 Fejhallgató

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
AKG
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Wireless headphones Merlin 232
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
MERLIN232E/230
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAKG: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5715
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90294 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88272 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 nov 2019 15:23:50
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás AKG Wireless headphones Merlin 232 Fejhallgató:
A rövid összefoglalója a AKG Wireless headphones Merlin 232 Fejhallgató adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

AKG Wireless headphones Merlin 232, Fejhallgató, Vezeték nélküli, 80 M, Fül köré illeszkedő, 20 - 22000 Hz, 103 dB

Hosszú összefoglaló leírás AKG Wireless headphones Merlin 232 Fejhallgató:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

AKG Wireless headphones Merlin 232. Termék típusa: Fejhallgató. Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli, Vezetéknélküli router tartománya: 80 M. Fülösszekötő: Fül köré illeszkedő, Fejhallgató-frekvencia: 20 - 22000 Hz, Fejhallgató-érzékenység: 103 dB. Akkumulátor típus: AAA, Akkumulátor-technológia: Nikkel-fémhidrid (NIMH). Tömeg: 172 g

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details