Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded PS/2 kábel 2 M

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
ACT
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
AK4450 show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
8716065113709
Kategória PS/2 kábelek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaACT: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9333
Ez a statiszika az alábbin alapul: 92232 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 90142 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:27:53
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded PS/2 kábel 2 M:
A rövid összefoglalója a ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded PS/2 kábel 2 M adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded, 2 M, 6 pin Male - 6 pin Male, PS/2

Hosszú összefoglaló leírás ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded PS/2 kábel 2 M:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

ACT PS2 K + M twin extension cable, M - F, colour coded. Kábelhosszúság: 2 M, Csatlakozó(k): 6 pin Male - 6 pin Male. Kábel típusa: PS/2

Jellemzők
Kábelhosszúság *
How long the cable is.
2 M
Csatlakozó(k)
6 pin Male - 6 pin Male
További jellemzők
Kábel típusa
Type of cable e.g. electicity cable
PS/2
Customer service details
Array