Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Adobe
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
25520014
Kategória Grafikus szoftverek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   Adobe: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6295
Ez a statiszika az alábbin alapul: 96947 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32:
A rövid összefoglalója a Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32 adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32, PC, 800 MB, Intel Pentium III 800MHz processor (Pentium 4 3.06 GHz recommended), Microsoft Windows XP Professional or Home Edition + Service Pack 1

Hosszú összefoglaló leírás Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Adobe Up Premiere vx>Pro v7 EN CD W32. Platform: PC, Minimális szabad tárhely: 800 MB, Minimális processzor-teljesítmény: Intel Pentium III 800MHz processor (Pentium 4 3.06 GHz recommended)