Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Adobe Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Adobe
Termék család:
A termékcsalád egy fémjelzett márka, mely több terméket foglal magába, és amint belül több alkategória választható. A termék család szerepel a termék nevében.
Acrobat Capture
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
22101259
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Adobe: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 15048
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85099 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83141 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 06 ápr 2019 00:29:52
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Adobe Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP:
A rövid összefoglalója a Adobe Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Adobe Acrobat Capture Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP, 86 MB, 64 MB, Intel Pentium, PC, Microsoft Windows NT 4.0 SP3+, Windows 2000, Windows XP

Hosszú összefoglaló leírás Adobe Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Adobe Acrobat Capture 3 Win DNGRP 20KPP, Acrobat Capture. Minimális szabad tárhely: 86 MB, Minimális RAM memória: 64 MB, Minimális processzor-teljesítmény: Intel Pentium

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details