Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Adobe 12040070 HTML-szerkesztő Teljes körű 1 licenc(ek)

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Adobe
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
12040070
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
12040070
Kategória HTML-szerkesztők
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   Adobe: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6396
Ez a statiszika az alábbin alapul: 96946 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Adobe 12040070 HTML-szerkesztő Teljes körű 1 licenc(ek):
A rövid összefoglalója a Adobe 12040070 HTML-szerkesztő Teljes körű 1 licenc(ek) adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Adobe 12040070, 128 MB, PowerPC processor (multiprocessor G4 recommended), 150 MB, 1 licenc(ek), Teljes körű, Angol

Hosszú összefoglaló leírás Adobe 12040070 HTML-szerkesztő Teljes körű 1 licenc(ek):
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Adobe 12040070. Minimális RAM memória: 128 MB, Minimális processzor-teljesítmény: PowerPC processor (multiprocessor G4 recommended), Minimális szabad tárhely: 150 MB. Licenszek száma: 1 licenc(ek), Licensz típusa: Teljes körű. Nyelv verzió: Angol