Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Adaptec 29320-R SCSI Card csatlakozókártya/illesztő

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Adaptec
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
29320-R SCSI Card
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
29320A-ROHS-SGL
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAdaptec: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4785
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90294 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88272 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 06 dec 2017 23:10:46
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Adaptec 29320-R SCSI Card csatlakozókártya/illesztő:
A rövid összefoglalója a Adaptec 29320-R SCSI Card csatlakozókártya/illesztő adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Adaptec 29320-R SCSI Card, PCI-X, SCSI, 68-pin HD, 68-pin Ultra320, 68-pin wide Ultra, 50-pin narrow Ultra, Zöld, Intel, 320 Mbit/s

Hosszú összefoglaló leírás Adaptec 29320-R SCSI Card csatlakozókártya/illesztő:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Adaptec 29320-R SCSI Card. Host csatlakozófelület: PCI-X, Kimeneti interfész: SCSI, Csatlakozó(k): 68-pin HD, 68-pin Ultra320, 68-pin wide Ultra, 50-pin narrow Ultra. Termék színe: Zöld. Minimális processzor-teljesítmény: Intel. Adatátviteli sebesség: 320 Mbit/s, Kapcsolódási technológia: Vezetékes

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details