Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS csatlakozókártya/illesztő

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Adaptec
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
SCSI Card 2930LP ROHS
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
2930LP-ROHS
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaAdaptec: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4484
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90076 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88045 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:16
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS csatlakozókártya/illesztő:
A rövid összefoglalója a Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS csatlakozókártya/illesztő adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS, PCI, RoHS, 200 MHz, 63,5 mm, 119 mm, 20 Mbit/s

Hosszú összefoglaló leírás Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS csatlakozókártya/illesztő:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Adaptec SCSI Card 2930LP ROHS. Host csatlakozófelület: PCI. Tanúsítványok: RoHS. Minimális processzor-teljesítmény: 200 MHz. Szélesség: 63,5 mm, Magasság: 119 mm. Adatátviteli sebesség: 20 Mbit/s, Kapcsolódási technológia: Vezetékes, Kompatibilis operációs rendszerek: Windows XP/ 2000/ Me/ NT 3.5/ 4.0 Workstation/ 98SE

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details