Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

abit NF8-V2 alaplap Socket 754 ATX

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
abit
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
NF8-V2
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
NF8-V2
Kategória Alaplapok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaabit: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5219
Ez a statiszika az alábbin alapul: 92289 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 90202 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 06:29:19
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás abit NF8-V2 alaplap Socket 754 ATX:
A rövid összefoglalója a abit NF8-V2 alaplap Socket 754 ATX adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

abit NF8-V2, AMD, Socket 754, 2 GB, 10/100Mb, ATX, 5.1 csatornák

Hosszú összefoglaló leírás abit NF8-V2 alaplap Socket 754 ATX:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

abit NF8-V2. Processzor gyártója: AMD, Processzor-foglalat: Socket 754. Maximális belső memória: 2 GB. Hálózat jellemzők: 10/100Mb. Alaplap kialakítása: ATX, Audió kimeneti csatornák: 5.1 csatornák, Áramforrás típusa: ATX. Szélesség: 305 mm, Mélység: 225 mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details
Array