Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1907A
Kategória
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polipropilén filmek
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 10 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 108978
This statistic is based on the 73900 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 10-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72184 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 02 szept 2017 05:32:06
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) :
The short editorial description of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

HP matt polipropilén fólia, 130 g/m2 - 1524 mm x 22,9 m
Több>>>

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft):
The official marketing text of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) as supplied by the manufacturer
Nagy hatású prezentációk, bannerek, megjelenítések készítése - akár realisztikus fotónagyítások is. Ez a víz-[1] és tépésálló nyomathordozó ideális a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz élénk színekkel és kiváló kontúrokkal. Ezenkívül újrahasznosítható [2].

Csillogó színű, fotorealisztikus képek nyomtatása, a hagyományos fotók megjelenésével - ideális a feliratok és esemény megjelenítések széles körének nyomtatásához, beleértve a fotónagyításokat is. Az eredeti HP festékalapú tinták élénk, jól telített képeket eredményeznek.A tépésálló nyomatokat magabiztosan kezelheti. A fotónyomatok minőségi megjelenését adja, de kiválóan viselkedik bannerként is, és vízálló [1] is a kitűnő színvisszaadás és kontúrosság megtartása mellett.A költséghatékony, sokoldalú, újrahasznosítható [2] HP nyomtatási anyagok alkalmazások széles körét biztosítják a prezentációktól a bannereken és megjelenéseken át a fotónagyításokig, valamint segítenek megfelelni a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi elvárásainak.
Short summary description HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft):
This short summary of the HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)
Long summary description HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) :

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

This is an auto-generated long summary of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Technikai részletek
Nyomtatási anyag eltarthatósága
2
Nyomtatási médium súlya
130
Származási ország
Switzerland
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Technikai részletek
Csomag mérete (sz x mé x ma)
1560 x 115 x 125 mm
Hordozóbevonat
Matte
Magátmérő
5,08 cm
Magméret
2
Nyomtatási anyag fehérsége
98
Ország Distributor
Polska 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
X