X

Icecat the open catalog

Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1906A
Category :
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polipropilén filmek
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 10 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Info modified on: 08 febr 2017 16:04:39
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Product views: 95175
This statistic is based on the 66585 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 10-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 64854 free Open Icecat users.
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
The short editorial description of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
HP matt polipropilén fólia, 130 g/m2 - 1372 mm x 22,9 m

Marketing text HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)

:
The official marketing text of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) as supplied by the manufacturer
Nagy hatású prezentációk, bannerek, megjelenítések készítése - akár realisztikus fotónagyítások is. Ez a víz-[1] és tépésálló nyomathordozó ideális a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz élénk színekkel és kiváló kontúrokkal. Ezenkívül újrahasznosítható [2].

Csillogó színű, fotorealisztikus képek nyomtatása, a hagyományos fotók megjelenésével - ideális a feliratok és esemény megjelenítések széles körének nyomtatásához, beleértve a fotónagyításokat is. Az eredeti HP festékalapú tinták élénk, jól telített képeket eredményeznek.A tépésálló nyomatokat magabiztosan kezelheti. A fotónyomatok minőségi megjelenését adja, de kiválóan viselkedik bannerként is, és vízálló [1] is a kitűnő színvisszaadás és kontúrosság megtartása mellett.A költséghatékony, sokoldalú, újrahasznosítható [2] HP nyomtatási anyagok alkalmazások széles körét biztosítják a prezentációktól a bannereken és megjelenéseken át a fotónagyításokig, valamint segítenek megfelelni a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi elvárásainak.


Short summary description HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
This short summary of the HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
Long summary description HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
This is an auto-generated long summary of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) based on the first three specs of the first five spec groups.
HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technikai részletek
Roll width
1,37 M
Roll length
23 M
Hordozóbevonat
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Matte
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag átlátszatlanság
Ability of the media to block light transmission through the media
93%
Technikai részletek
Származási ország
Country where the device is made.
Switzerland
Nyomtatási anyag eltarthatósága
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2
Nyomtatási médium súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130
Magméret
2
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
98