Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1906A
Category
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polipropilén filmek
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 10 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 99525
This statistic is based on the 71056 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 10-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 69386 free Open Icecat users.
Info modified on: 09 jún 2017 04:39:58
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) :
The short editorial description of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)

HP matt polipropilén fólia, 130 g/m2 - 1372 mm x 22,9 m
More>>>

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
The official marketing text of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) as supplied by the manufacturer
Nagy hatású prezentációk, bannerek, megjelenítések készítése - akár realisztikus fotónagyítások is. Ez a víz-[1] és tépésálló nyomathordozó ideális a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz élénk színekkel és kiváló kontúrokkal. Ezenkívül újrahasznosítható [2].

Csillogó színű, fotorealisztikus képek nyomtatása, a hagyományos fotók megjelenésével - ideális a feliratok és esemény megjelenítések széles körének nyomtatásához, beleértve a fotónagyításokat is. Az eredeti HP festékalapú tinták élénk, jól telített képeket eredményeznek.A tépésálló nyomatokat magabiztosan kezelheti. A fotónyomatok minőségi megjelenését adja, de kiválóan viselkedik bannerként is, és vízálló [1] is a kitűnő színvisszaadás és kontúrosság megtartása mellett.A költséghatékony, sokoldalú, újrahasznosítható [2] HP nyomtatási anyagok alkalmazások széles körét biztosítják a prezentációktól a bannereken és megjelenéseken át a fotónagyításokig, valamint segítenek megfelelni a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi elvárásainak.


Short summary description HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
This short summary of the HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
Long summary description HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) :

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)

This is an auto-generated long summary of HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Technikai részletek
Roll width
1,37 M
Roll length
23 M
Hordozóbevonat
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matte
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag átlátszatlanság
Ability of the media to block light transmission through the media
93%
Technikai részletek
Származási ország
Country where the device is made.
Switzerland
Nyomtatási anyag eltarthatósága
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 év(ek)
Nyomtatási médium súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130 g/m²
Magméret
2"
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
98
Country Distributor
España 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
X