Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1397A plotter paper

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1397A
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1397A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC code :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412013658 show
Category
Paper used for printing vector graphics.
rajzgép papír
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 15 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 247915
This statistic is based on the 71089 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 15-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 69428 free Open Icecat users.
Info modified on: 09 jún 2017 04:39:32
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Long product name HP Q1397A plotter paper :
The short editorial description of HP Q1397A plotter paper

HP univerzális tintasugaras rajzpapír, 80 g/m2 - 914 mm x 45,7 m
More>>>

HP Q1397A plotter paper:
The official marketing text of HP Q1397A plotter paper as supplied by the manufacturer
A HP univerzális rajzpapíron szembetűnő a ColorPRO technológia nyújtotta különbség. Ez a gazdaságos, FSC® által minősített[1] papír ColorPRO technológiával feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és kontrasztosabb feketét állít elő, és gyártási sebesség mellett biztosít professzionális minőséget.

Látványos különbség. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika kibővített színtartománnyal. A HP univerzális rajzpapír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.Tartson lépést az igényekkel. A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű[1] papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.Optimalizálhatja mindennapi nyomtatási tevékenységeit a gazdaságos HP univerzális bankpostapapír megbízható, problémamentes teljesítményével. A számos lehetőség (beleértve a metrikus és jumbo méreteket) lépésekkel lerövidíti a munkafolyamatot, ugyanakkor növeli a termelékenységet és csökkenti a nyomtatási költségeket.


Short summary description HP Q1397A plotter paper:
This short summary of the HP Q1397A plotter paper data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Q1397A
Long summary description HP Q1397A plotter paper :

HP Q1397A

This is an auto-generated long summary of HP Q1397A plotter paper based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Technikai részletek
Méret
Physical dimension.
11,1 cm (4.38")
Méret (sz x mélys. X mag.)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
111 x 108 x 965,2 mm
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
59 - 86°F
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 80%
Támogatott hordozósúly
9,53 kg (21 font)
Magátmérő
5,08 cm
Pallet weight
275 kg
Súly
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
4,19 kg
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
111 x 108 x 965,2 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
34 kg
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
60 dB
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 40°C
Technikai részletek
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 70%
Nyomtatási médium súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
80 g/m²
Európai raklapmennyiség
60 dB
Európai raklapsúly
275 kg
Raklapméret (EU)
1199 x 798 x 1128 mm
Raklapméret (sz x mé x ma)
Size of pallets (Width x Depth x Height) in millimeters.
1199 x 798 x 1128 mm
Csak eladásra
Yes
Raklap méret (sz x mé x ma)
1219,2 x 1016 x 1127,3 mm (48 x 40 x 44,4")
Csomagméret (sz x mé x ma)
111,3 x 108 x 939,8 mm (4,38 x 4,25 x 37")
Raklap súlya
419 kg (923.8 font)
Nyomtatási anyag fehérsége
Color measurement of media's surface and test method
160 per ISO 11475 Test Method
Dobozonkénti mennyiség
Number of products per box.
1 dB
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
110%
Country Distributor
Nederland 3 distributor(s)
Belgium 2 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
X