Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6977C
EAN/UPC code :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412013153
Category
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
nagyméretű médium
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 28 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 129943
This statistic is based on the 71089 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 69428 free Open Icecat users.
Info modified on: 09 jún 2017 02:45:16
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Long product name HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media :
The short editorial description of HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media

HP fényezett vastag papír, 130 g/m2 – 1524 mm x 30,5 m
More>>>

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media:
The official marketing text of HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media as supplied by the manufacturer
Sürgős dokumentumait közvetlenül a nyomtatás után feltekerheti vagy halomba rakhatja. A részletgazdag, színhelyes nyomatok, munkakópiák és próbaívek készítéséhez ideális, könnyen kezelhető, PEFC minősítésű papír egyenletesen magas minőséget nyújt.

Minden alkalommal egyenletesen magas képminőség vonalrajzok és illusztrációk nyomtatásától alacsony tintasűrűségű grafikus képek nyomtatásáig.A nyomtatványokat tetszés szerint felhasználhatja, közvetlenül a nyomtatás után. A továbbfejlesztett fényezés kiváló tintatapadást biztosít, gyorsítva ezáltal a munkát.Ez a kiváló minőségű, ragyogóan fehér papír sokoldalú nyomtatást tesz lehetővé. Munkakópiák és próbaívek készítésétől az aprólékos vonalábrák és poszterek nyomtatásáig, ez a PEFC minősítésű papír lehetővé teszi, hogy tökéletesen megfeleljen a projekt követelményeinek, miközben a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi célkitűzéseit is tiszteletben tartja.


Short summary description HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media:
This short summary of the HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft), Matte, Germany, 15 - 35 °C, 1574,8 x 111,25 x 107,95 mm, 7,19 kg, 5,08 cm
Long summary description HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media :

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft). Hordozóbevonat: Matte, Származási ország: Germany. Csomag mérete (sz x mé x ma): 1574,8 x 111,25 x 107,95 mm, Csomagolás súlya: 7,19 kg. Magátmérő: 5,08 cm

This is an auto-generated long summary of HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) Matte large format media based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Features
Hordozóbevonat
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matte
Nyomtatási médium súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130 g/m²
Származási ország
Country where the device is made.
Germany
Performance
Nyomtatási anyag eltarthatósága
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1 év(ek)
Környezeti körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Súly és méret
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
1574,8 x 111,25 x 107,95 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
7,19 kg
Other features
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag fehérsége
Color measurement of media's surface and test method
144
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
89%
Magméret
2"
Country Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
X