Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6810A nagyméretű médium

X
so Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6810A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6810A
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412012729
Kategória
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
nagyméretű médium
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 30 nov -1
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 219650
This statistic is based on the 73469 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 71776 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 23 aug 2017 20:09:42
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP C6810A nagyméretű médium :
The short editorial description of HP C6810A nagyméretű médium

HP fényes fehér tintasugaras papír, 90 g/m2 - 914 mm x 91,4 m
Több>>>

HP C6810A nagyméretű médium:
The official marketing text of HP C6810A nagyméretű médium as supplied by the manufacturer
A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget biztosít gyártási sebesség mellett. Ezzel az FSC® minősítésű[1] rajzpapírral feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és grafikát, valamint kontrasztosabb feketét állíthat elő, amellyel hatásos eredményeket érhet el.

A különbség fényesen és tisztán látszik. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika bővebb színtartománnyal. A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű[1] papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.A költséghatékony HP fényes fehér tintasugaras papír megbízható, problémamentes teljesítménye révén optimalizálható a hétköznapi nyomtatás. A sokféle kapható méret, köztük a metrikus méretek egyszerűbb munkafolyamatot biztosítanak a nagyobb termelékenység és a nyomtatási költségek csökkentése érdekében.
Short summary description HP C6810A nagyméretű médium:
This short summary of the HP C6810A nagyméretű médium data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C6810A, 91,4 M, 15,2 cm (6"), matte, Lengyelország, 15 - 30 °C, 10 - 30 °C
Long summary description HP C6810A nagyméretű médium :

HP C6810A. Tekercs maximális hossza: 91,4 M, Méret: 15,2 cm (6"), Nyomtatási médium fényességi szintje: matte. Méret (sz x mélys. X mag.): 151 x 151 x 958 mm, Súly: 7,69 kg, Csomag mérete (sz x mé x ma): 152,4 x 149,23 x 965,2 mm. Raklaponkénti mennyiség: 28 dB, Nyomtatási anyag átlátszatlanság: 94%, Európai raklapmennyiség: 28 dB

This is an auto-generated long summary of HP C6810A nagyméretű médium based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Tekercs maximális hossza
91,4 M
Méret
15,2 cm (6")
Nyomtatási médium vastagsága
119
Nyomtatási médium súlya
90
Nyomtatási médium fényességi szintje
matte
Származási ország
Lengyelország
Előadás
Nyomtatási anyag eltarthatósága
2
Környezeti körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 30 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 30 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
59 - 86 °F
Súly és méret
Méret (sz x mélys. X mag.)
151 x 151 x 958 mm
Súly
7,69 kg
Súly és méret
Csomag mérete (sz x mé x ma)
152,4 x 149,23 x 965,2 mm
Csomagolás súlya
8,53 kg
Raklap súlya
264 kg
Raklapméret (sz x mé x ma)
1199 x 798 x 1128 mm
Csomagméret (sz x mé x ma)
152,4 x 152,4 x 939,8 mm (6 x 6 x 37")
Raklap méret (sz x mé x ma)
1219,2 x 1016 x 1193,8 mm (48 x 40 x 47")
Európai raklapsúly
264 kg
Raklapméret (EU)
1199 x 798 x 1128 mm
Más funkciók
Raklaponkénti mennyiség
28 dB
Nyomtatási anyag átlátszatlanság
94%
Európai raklapmennyiség
28 dB
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag fényereje
113%
Nyomtatási anyag száradási ideje
90 s
Nyomtatási anyag laminálása
pressure-sensitive laminate films
Nyomtatási anyag egyenletessége
140
Nyomtatási anyag vízállósága
Lamination required
Nyomtatási anyag fehérsége
166
Magméret
2
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Ország Distributor
Nederland 3 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X