Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6628AE Fekete tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6628AE
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6628AE
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 23 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 124575
This statistic is based on the 73900 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 23-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72184 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 16:09:04
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. A garancia nem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C6628AE Fekete tintapatron :
The short editorial description of HP C6628AE Fekete tintapatron

HP 19 Black Inkjet Print Cartridge (fekete tintapatron)
Több>>>

HP C6628AE Fekete tintapatron:
The official marketing text of HP C6628AE Fekete tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 19 fekete tintapatron még sima papíron is professzionális minőségű eredményeket biztosít. Kifejezetten változó magassági és hőmérsékleti viszonyok között is megbízható működésre tervezték, így ideális választás az üzleti utazók számára.

A HP 19 fekete tintapatron ideális az utazó üzletemberek számára. A speciális kialakításnak köszönhetően változó magassági és hőmérsékleti viszonyok között is megbízhatóan működik a HP hordozható nyomtatóiban.A HP 19 fekete tintapatronok szabadalmaztatott tintái minden dokumentumon – még sima papíron is – kiemelkedő nyomtatási minőséget biztosítanak.A HP 19 fekete tintapatron professzionális minőség létrehozására képes a legkülönfélébb papírokkal és fóliákkal. A HP 49 háromszínű tintapatronnal együtt használva ragyogó színes képeket és éles szöveget nyomtathat.
Short summary description HP C6628AE Fekete tintapatron:
This short summary of the HP C6628AE Fekete tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C6628AE, Fekete, HP Deskjet 350C & 350Cbi Portable Printers, Fekete, Szabványos, Fekete, 5 - 95 °F
Long summary description HP C6628AE Fekete tintapatron :

HP C6628AE. Nyomtatási színek: Fekete, Kompatibilis termékek: HP Deskjet 350C & 350Cbi Portable Printers, Fotó titnta szín(ek): Fekete. Méret (sz x mélys. X mag.): 114 x 36,3 x 103 mm, Szélesség: 114 mm, Mélység: 36,3 mm. Csomag mérete (sz x mé x ma): 116,8 x 35,6 x 139,7 mm

This is an auto-generated long summary of HP C6628AE Fekete tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási színek *
Fekete
Kompatibilis termékek *
HP Deskjet 350C & 350Cbi Portable Printers
Fotó titnta szín(ek)
Fekete
Tintapatron típusa
Szabványos
BCP buborékábra színe
Fekete
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
5 - 95 °F
Mennyiség
1
Csomagolás hosszúság
3,56 cm
Nyomtatási technika
Tintasugaras
Tintacsepp
85 pl
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Környezeti körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 40 °C
Környezeti körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
-15 - 35 °C
Súly és méret
Méret (sz x mélys. X mag.)
114 x 36,3 x 103 mm
Szélesség
114 mm
Mélység
36,3 mm
Magasság
103 mm
Súly
50 g
Csomagolás szélesség
116,8 mm
Csomagolás magasság
139,7 mm
Csomagolás súlya
52 g
Más funkciók
Csomag mérete (sz x mé x ma)
116,8 x 35,6 x 139,7 mm
Nagyobb fő kartondoboz mérete (sz. x mélys. X mag.)
313 x 235 x 187
Ország Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X