X

Icecat the open catalog

Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
83 Light Cyan
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C5004A
Category :
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Info modified on: 21 dec 2015 23:41:36
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Product views: 41644
This statistic is based on the 63279 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 61605 free Open Icecat users.
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 83 Light Cyan:
The short editorial description of HP 83 Light Cyan
HP 83 gazdaságos csomag, 680 ml-es világos cián UV tintapatron és nyomtatófej

Marketing text HP 83 Light Cyan

:
The official marketing text of HP 83 Light Cyan as supplied by the manufacturer
A HP 83 UV Value Packs (UV takarékos kiszerelés) egy 83 UV festékpatront, illetve egy 83 UV nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaz, amelyek együttes használat esetén moduláris festékadagoló rendszert alkotnak, így biztosítva az ibolyántúli fény hatásának ellenálló, gyors nyomtatást .

A HP 83 Ink Supplies festék kellékanyagokat a HP úgy fejlesztette ki és tesztelte, hogy a HP Designjet 5500/5000 sorozatú nyomtatókkal és a kompatibilis HP nyomtatási anyagokkal alkalmazva a várt professzionális minőséget biztosítsák.A Value Pack takarékos csomag ezeket a rendszerelemeket tartalmazza, és az ára is kedvezőbb, mintha egyenként kellene beszerezni ezen elemeket.Az intelligens lapkák figyelmeztetnek, ha ideje cserélni a kellékeket.


Short summary description HP 83 Light Cyan:
This short summary of the HP 83 Light Cyan data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 83 Light Cyan, világosciánkék, Inkjet
Long summary description HP 83 Light Cyan:
This is an auto-generated long summary of HP 83 Light Cyan based on the first three specs of the first five spec groups.
HP 83 Light Cyan. Nyomtatási színek: világosciánkék, kapacitás: 680 ml, Nyomtatási technika: Inkjet. Csomagolás szélesség: 11,4 cm, Csomagolás mélység: 32 cm, Csomagolás magasság: 8,89 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Features
Nyomtatási színek*
The colours that can be produced by the printer.
világosciánkék
kapacitás
Maximum amount that something can contain.
680 ml
Mennyiség
The number of products there are.
1
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
Inkjet
Súly és méret
Csomagolás szélesség
The distance from one side of the packaging to the other.
11,4 cm
Csomagolás mélység
The distance from the front to the back of the packaging.
32 cm
Csomagolás magasság
The distance from the top to the bottom of the packaging.
8,89 cm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
1,18 kg