Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4892A Magenta ink cartridge

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4892A
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4892A
Category
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 64314
This statistic is based on the 71219 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 69562 free Open Icecat users.
Info modified on: 09 jún 2017 02:42:43
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C4892A Magenta ink cartridge :
The short editorial description of HP C4892A Magenta ink cartridge

HP 80 gazdaságos csomag, 350 ml-es bíbor tintapatron és nyomtatófej
More>>>

HP C4892A Magenta ink cartridge:
The official marketing text of HP C4892A Magenta ink cartridge as supplied by the manufacturer
A HP 80 Value Packs (takarékos kiszerelések) 350 ml űrtartalmú festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaznak. Ezek az alkotóelemek biztosítják a nyomtató csúcsteljesítményét, illetve műszaki alkalmazások esetén egyedülálló nyomtatási sebességet tesznek lehetővé.

A HP 80 festékpatronok és nyomtatófejek beépített intelligens áramkört tartalmaznak a kiváló eredmény biztosítására.A legjobb fotóminőségű nyomtatás. Tapasztalja meg a legszélesebb színskálát és a legegyenletesebb színátmeneteket, amelyeket a HP Large Format nagy formátumú nyomtatók és a HP 81 hatfestékes festékadagoló rendszer együttes használata eredményez.A HP 80 Ink Cartridge festékpatronokba és Printhead nyomtatófejekbe épített intelligens chipek biztosítják a kiváló minőséget.


Short summary description HP C4892A Magenta ink cartridge:
This short summary of the HP C4892A Magenta ink cartridge data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4892A, Magenta, -40 - 60 °C, 91 mm, 114,3 mm, 264 mm, 816 g
Long summary description HP C4892A Magenta ink cartridge :

HP C4892A. Nyomtatási színek: Magenta. Csomagolás szélesség: 91 mm, Csomagolás mélység: 114,3 mm, Csomagolás magasság: 264 mm

This is an auto-generated long summary of HP C4892A Magenta ink cartridge based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Features
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Magenta
Mennyiség
The number of products there are.
1
Környezeti körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60°C
Súly és méret
Csomagolás szélesség
The distance from one side of the packaging to the other.
91 mm
Csomagolás mélység
The distance from the front to the back of the packaging.
114,3 mm
Csomagolás magasság
The distance from the top to the bottom of the packaging.
264 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
816 g
Country Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X