Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4892A Magenta tintapatron

X
so Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4892A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4892A
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 30 nov -1
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 65720
This statistic is based on the 73469 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 71776 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 21 aug 2017 21:44:33
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C4892A Magenta tintapatron :
The short editorial description of HP C4892A Magenta tintapatron

HP 80 gazdaságos csomag, 350 ml-es bíbor tintapatron és nyomtatófej
Több>>>

HP C4892A Magenta tintapatron:
The official marketing text of HP C4892A Magenta tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 80 Value Packs (takarékos kiszerelések) 350 ml űrtartalmú festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaznak. Ezek az alkotóelemek biztosítják a nyomtató csúcsteljesítményét, illetve műszaki alkalmazások esetén egyedülálló nyomtatási sebességet tesznek lehetővé.

A HP 80 festékpatronok és nyomtatófejek beépített intelligens áramkört tartalmaznak a kiváló eredmény biztosítására.A legjobb fotóminőségű nyomtatás. Tapasztalja meg a legszélesebb színskálát és a legegyenletesebb színátmeneteket, amelyeket a HP Large Format nagy formátumú nyomtatók és a HP 81 hatfestékes festékadagoló rendszer együttes használata eredményez.A HP 80 Ink Cartridge festékpatronokba és Printhead nyomtatófejekbe épített intelligens chipek biztosítják a kiváló minőséget.
Short summary description HP C4892A Magenta tintapatron:
This short summary of the HP C4892A Magenta tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4892A, Magenta, -40 - 60 °C, 91 mm, 114,3 mm, 264 mm, 816 g
Long summary description HP C4892A Magenta tintapatron :

HP C4892A. Nyomtatási színek: Magenta. Csomagolás szélesség: 91 mm, Csomagolás mélység: 114,3 mm, Csomagolás magasság: 264 mm

This is an auto-generated long summary of HP C4892A Magenta tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási színek *
Magenta
Mennyiség
1
Környezeti körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Súly és méret
Csomagolás szélesség
91 mm
Csomagolás mélység
114,3 mm
Csomagolás magasság
264 mm
Csomagolás súlya
816 g
Ország Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X