Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4154A
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4154A
Category
Toner cartridges for your laser printer or copier.
tonerek és lézerpatronok
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 02 szept 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 116582
This statistic is based on the 69357 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 02-09-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 67578 free Open Icecat users.
Info modified on: 29 márc 2017 11:05:14
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.
Szokásos jótállási nyilatkozat: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában garantáltan hibátlan. A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, (a) amelyeket újratöltöttek, felújítottak, újra feldolgoztak vagy bármilyen módon módosítottak, (b) amelyeknél a helytelen használatból, a nem megfelelő tárolásból vagy a nyomtatóra vonatkozóan ismertetett környezetvédelmi előírásoktól eltérő működtetésből származó hibák tapasztalhatók, vagy (c) amelyek a rendes használat során elöregedtek. A garanciaszolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyére (a probléma írásos jellemzésével és mintanyomatokkal), vagy vegye fel a kapcsolatot a HP vevőszolgálattal. A HP vagy kicseréli a hibásnak bizonyuló terméket, vagy visszatéríti a vételárat. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYI (BELEÉRTVE A HASZON- VAGY ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPUL. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK, NEM MÓDOSÍTJÁK, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIRA.
Long product name HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge :
The short editorial description of HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge

HP Color LaserJet C4154A képtovábbító készlet
More>>>

HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge

The official marketing text of HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge as supplied by the manufacturer
A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatósorozathoz való HP Color LaserJet C4154A képtovábbító készlet egy továbbító hengert, szalagot, töltőt, tisztítógörgőt és aktívszén szűrőt tartalmaz. A jellemző élettartam akár 150 000 fekete/75 000 színes oldal 5%-os átlagos fedettség mellett (a HP saját mérése alapján).

Hála az egységes méretű szemcsék és színvisszaadás érdekében vegyileg növesztett különleges összetételű mikrofinom tonernek, a HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok éles szöveget és élénk, valósághű színeket biztosítanak.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok professzionális minőségű színes dokumentumok gyors, nagy mennyiségű nyomtatását teszik lehetővé egészen A3-as méretig. Ideális prospektusok, bemutatók, hírlevelek és plakátok kis mennyiségű nyomtatásához.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok együttműködnek a nyomtatóval az optimális eredmény biztosítása érdekében és értesítik Önt, ha ideje őket cserélni. A HP kellékanyagok optimális megbízhatóságot kínálnak iparágvezető alacsony oldalankénti költséggel a négyszínű nyomatokhoz.


Short summary description HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge:
This short summary of the HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4154A, fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga, HP Color LaserJet C4154A, 1 dB, Laser toner, lézer, 150000 oldalak
Long summary description HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge :

HP C4154A. Nyomtatási színek: fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga, Kompatibilis termékek: HP Color LaserJet C4154A, Quantity per pack: 1 dB. Csomag mérete (sz x mé x ma): 553,7 x 325,1 x 515,6 mm, Csomagolás súlya: 2,98 kg, Csomagolás típusa: Box

This is an auto-generated long summary of HP C4154A Toner fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga laser toner & cartridge based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Features
Típus
Characteristics of the device.
Laser toner
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
fekete, cián, magenta (pink/rózsaszín), sárga
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
lézer
Kompatibilis termékek *
Other products that can be used with this product.
HP Color LaserJet C4154A
Quantity per pack *
1 dB
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (fekete, ISO/IEC 19798)
150000 oldalak
Features
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (színes/CMY, ISO/IEC 19798)
75000 oldalak
Csomagolás
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
553,7 x 325,1 x 515,6 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
2,98 kg
Csomagolás típusa
The type of product package e.g. box.
Box
Country Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X