Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat

X
so Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C3875A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C3875A
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412012743
Kategória
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
mattfehér filmbevonat
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 30 nov -1
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 222091
This statistic is based on the 73469 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 71776 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 22 aug 2017 18:04:22
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat :
The short editorial description of HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat

HP víztiszta fólia, 174 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>

HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat:
The official marketing text of HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat as supplied by the manufacturer
Kövesse nyomon a projektet, és demonstrálja a munka minőségét és szakmaiságát ezzel az optikailag tiszta, újrahasznosítható [1] fóliával. Nyomtasson több réteget és áttetsző képeket kiváló vonalminőséggel és konzisztens, élénk színekkel.

Használja ezt a professzionális minőségű fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. A fólia kiváló minőségű vonalak és konzisztens, élénk színek elérését teszi lehetővé, kiváló elkenődésgátlással és az erős festék-adhézióval, a tinta rétegek közötti átszivárgásának megakadályozásáraProjekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis víztiszta fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP víztiszta fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának [1] része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.
Short summary description HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat:
This short summary of the HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C3875A
Long summary description HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat :

HP C3875A

This is an auto-generated long summary of HP C3875A 22.9M mattfehér filmbevonat based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Technikai részletek
Hossz *
22,9 M
Media weight *
174 g/m²
Szélesség *
94 cm (37")
Hordozóbevonat
Matte
Méret (sz x mélys. X mag.)
106 x 106 x 939 mm
Csomagolás súlya
4,21 kg
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1
Súly
4,21 kg
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 70%
Nyomtatási médium vastagsága
132
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Nyomtatási médium fényességi szintje
Matte
Raklaponkénti mennyiség
99 dB
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 30 °C
Technikai részletek
Nyomtatási anyag átlátszatlanság
80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 80%
Származási ország
USA
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
59 - 95 °F
Csomag mérete (sz x mé x ma)
939 x 106 x 106 mm
Raklap súlya
497,6 kg
Nyomtatási anyag egyenletessége
5 SU
Nyomtatási anyag vízállósága
Lamination required
Raklapméret (sz x mé x ma)
1092,2 x 1016 x 1219,2 mm
Nyomtatási anyag száradási ideje
9 min.
Csomagméret (sz x mé x ma)
939,8 x 106,7 x 106,7 mm (37 x 4.2 x 4.2")
Raklap méret (sz x mé x ma)
1092,2 x 1016 x 1219,2 mm (43 x 40 x 48")
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Fakulással szembeni ellenálló-képesség (beltéri, otthoni vagy irodai) – feljegyzés
3 months
Ország Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X