Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 74A 3350oldalak fekete

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
74A
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
92274A
Category
Toner cartridges for your laser printer or copier.
tonerek és lézerpatronok
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 30 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 132099
This statistic is based on the 69191 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 30-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 67430 free Open Icecat users.
Info modified on: 29 márc 2017 12:01:10
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.
Szokásos jótállási nyilatkozat: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában garantáltan hibátlan. A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, (a) amelyeket újratöltöttek, felújítottak, újra feldolgoztak vagy bármilyen módon módosítottak, (b) amelyeknél a helytelen használatból, a nem megfelelő tárolásból vagy a nyomtatóra vonatkozóan ismertetett környezetvédelmi előírásoktól eltérő működtetésből származó hibák tapasztalhatók, vagy (c) amelyek a rendes használat során elöregedtek. A garanciaszolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyére (a probléma írásos jellemzésével és mintanyomatokkal), vagy vegye fel a kapcsolatot a HP vevőszolgálattal. A HP vagy kicseréli a hibásnak bizonyuló terméket, vagy visszatéríti a vételárat. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYI (BELEÉRTVE A HASZON- VAGY ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPUL. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK, NEM MÓDOSÍTJÁK, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIRA.
Long product name HP 74A 3350oldalak fekete :
The short editorial description of HP 74A 3350oldalak fekete

HP LaserJet 92 274A nyomtatókazetta Microfine tonerrel
More>>>

HP 74A 3350oldalak fekete

The official marketing text of HP 74A 3350oldalak fekete as supplied by the manufacturer
A HP LaserJet 92274 nyomtatókazetta család Microfine tonerével a HP LaserJet 4l, 4ml, 4p és 4mp nyomtatókkal történő együttműködésre készült így Ön mindig tiszta és éles szövegeket, illetve nagyhatású grafikákat fog kapni.

A HP LaserJet 92274 nyomtatókazetta családot a HP LaserJet nyomtatókkal való tökéletes együttműködésre tervezték a tiszta és éles eredmény érdekében. Ideálisak otthoni vagy üzleti felhasználók számára, akik mindig megbízható, egyenletes és kiváló minőségű nyomatot igényelnek.A HP LaserJet 92274 nyomtatókazetta család Microfine tonere a HP felbontásfinomító technológiájával párosítva kiváló minőségű, éles szegélyű, egyenletes átmenetű és egyenletes fedettségű dokumentumokat biztosít.A HP LaserJet 92274 nyomtatókazetta család Microfine tonerével megbízható, problémamentes teljesítményt kínál nagyobb termelékenység és kevesebb beavatkozás mellett.


Short summary description HP 74A 3350oldalak fekete:
This short summary of the HP 74A 3350oldalak fekete data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 74A, fekete, LaserJet 4L, 4ML, 4P, 4MP, 1 dB, 3350 oldalak, lézer, 5%
Long summary description HP 74A 3350oldalak fekete :

HP 74A. Nyomtatási színek: fekete, Kompatibilis termékek: LaserJet 4L, 4ML, 4P, 4MP, Quantity per pack: 1 dB. Csomag mérete (sz x mé x ma): 343,9 x 121,9 x 196 mm, Csomagolás súlya: 1,13 kg

This is an auto-generated long summary of HP 74A 3350oldalak fekete based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Features
Lapfelhasználás
How many pages can be produced.
3350 oldalak
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Black
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
Laser
Kompatibilis termékek *
Other products that can be used with this product.
LaserJet 4L, 4ML, 4P, 4MP
Quantity per pack *
1 dB
Oldalfelhasználás lábjegyzet
Footnote related to page yield, i.e. the number of pages A4 that can be printed with the product. Standard this is measured with a coverage of the page of 5%. In case of coulour printing, often a coverage of 15% is taken. When this percentage is different, this is indicated.
5%
Környezeti körülmények
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 90%
Környezeti körülmények
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
15 - 90%
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32°C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 40°C
Csomagolás
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
343,9 x 121,9 x 196 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
1,13 kg
Country Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X