Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51640YE Sárga ink cartridge

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Terméknév:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51640YE
Article code :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51640YE
Category
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Included since: 23 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Product views: 81151
This statistic is based on the 71219 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 23-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 69562 free Open Icecat users.
Info modified on: 29 márc 2017 11:05:17
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 51640YE Sárga ink cartridge :
The short editorial description of HP 51640YE Sárga ink cartridge

HP 40 sárga tintapatron
More>>>

HP 51640YE Sárga ink cartridge:
The official marketing text of HP 51640YE Sárga ink cartridge as supplied by the manufacturer
A HP 40 sárga tintapatron ideális azon üzleti vagy otthoni felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes másolatokat és nyomatokat szeretnének. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan készíthetők színes nyomatok.

Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig – maximális termelékenység és kényelem. A nagy mennyiségű festéknek köszönhetően kevesebb cserére, beavatkozásra van szükség, ráadásul az ár is kedvezőbb. Elsősorban HP papírokkal történő használatra tervezték – de akár közönséges papíron is kiváló eredményt nyújt.Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig. Maximális termelékenység és kényelem. A nagy űrtartalmú festékpatronokat ritkábban kell cserélni, így kevesebb beavatkozásra van szükség. A látható tintaszintjelző minimalizálja a festékpatron váratlan kiürülésének lehetőségét.Kompatibilis egyes HP Designjet nyomtatókkal. Kifejezetten nagy felbontású színes CAD-illusztrációk és valósághű képek HP Designjet papírokon és fóliákon történő nyomtatásához.


Short summary description HP 51640YE Sárga ink cartridge:
This short summary of the HP 51640YE Sárga ink cartridge data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 51640YE, Sárga, Sárga, 117 mm, 26 mm, 158 mm, 150 g
Long summary description HP 51640YE Sárga ink cartridge :

HP 51640YE. Nyomtatási színek: Sárga, BCP buborékábra színe: Sárga. Csomagolás szélesség: 117 mm, Csomagolás mélység: 26 mm, Csomagolás magasság: 158 mm

This is an auto-generated long summary of HP 51640YE Sárga ink cartridge based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Features
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Sárga
BCP buborékábra színe
BCP colour bubble graphic (i.e. black, cyan, magenta, yellow, etc) based on the content in the prntcartclr (Print Cartridge Colours) attribute
Sárga
Mennyiség
The number of products there are.
1
Súly és méret
Csomagolás szélesség
The distance from one side of the packaging to the other.
117 mm
Csomagolás mélység
The distance from the front to the back of the packaging.
26 mm
Csomagolás magasság
The distance from the top to the bottom of the packaging.
158 mm
Csomagolás súlya
Weight of the packaged product.
150 g
Country Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X